WebsitePanel si Microsoft Web Application Gallery

November 11, 2010

In cadrul tuturor abonamentelor de Windows Hosting aveti posibilitatea de a instala cele mai populare aplicatii cu ajutorul uneltei Microsoft Web Application Gallery. Toate aceste aplicatii fac parte din Microsoft Web Application Gallery iar aceastea sunt testate pentru compatibilitate cu platforma noastra de hosting.

Microsoft Web Application Gallery este o unealta puternica si convenienta dar exista cateva chestiuni foarte importante de care trebuie sa tineti cont cand o folositi.

1. Cand instalezi aplicatii cu unealta Microsoft Web Application Gallery, aceasta sterge totul din directorul destinatie. Aceasta operatie de stergere este facuta pentru asigurarea ca nici un fisier vechi sau assembly-uri nu intra in conflict cu aplicatia ce urmeaza a fi instalata.

2. O alta chestiune importanta este mentenanta aplicatiei instalate. Cele mai populare aplicatii publica update-uri periodic iar aceastea trebuie instalate manual. Microsoft Web Application Gallery este o unealta doar pentru instalarea aplicatiilor si nu pentru update-ul acestora.

3. Chiar daca noi testam toate aceste aplicatii disponibile prin Microsoft Web Application Gallery nu va putem oferi asistenta tehnica pentru aplicatiile instalate. Producatorul aplicatiei este acela care creeaza si publica pachet-ul de instalare pentru Microsoft Web Application Gallery. Asadar producatorul aplicatiei instalate trebuie contactat in cazul in care aveti nevoie de asistenta tehnica.

Pentru a instala aplicatii cu ajutorul uneltei Microsoft Web Application Gallery acceseaza panoul de control aferent abonamentului tau de Windows Hosting, click in meniul din partea stanga pe Microsoft Web Application Gallery, gaseste in lista aplicatia dorita, click install si urmati pasii urmatori.

No comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *