Noile servere dedicate HP ProLiant disponibile

June 6, 2016

Servere dedicate HP ProLiant!

Odata cu lansarea noului website www.livehosting.ro dorim sa le oferim clientilor servere dedicate mai puternice si mai avantajoase.

Modelele noi disponibile sunt urmatoarele:

  • HP ProLiant DL360 G6
  • HP ProLiant DL380 G6
  • HP ProLiant SE316M1 G6
  • HP ProLiant SE326M1 G6

Toate serverele dedicate noi dispun de Windows Server 2008 sau 2012 R2 si un pachet gratuit SmarterBundle Professional care are o valoare de 800$ si care contine urmatoarele:

  • SmarterTrack Pro 2 Agent License
  • SmarterMail Pro 250 Mailbox License
  • SmarterStats Pro 50 Domains License

In plus, toate configuratiile au fost pregatite cu hard disk-uri SSD de la Samsung. Mai exact, seria 850 EVO si PRO.

Serverele dedicate HP ProLiant se pot administra foarte usor de la distanta cu Remote Desktop sau folosind consola iLO.

Toate configuratiile suporta pana la doua procesoare Intel Xeon Hex Core, dispun de RAID controller Smart Array P410i/256MB protejat cu baterie si beneficiaza de administrare gratuita din partea noastra.

Serverele dedicate HP ProLiant pot fi administrate si monitorizate in tandem. Pentru monitorizare folosim senzori PRTG de tip SNMP, WMI sau Performance Counters.

Cum se face administrarea serverelor dedicate?

In functie de necesitatile tale, noi ne vom ocupa de administrarea website-urilor, bazelor de date, migrare, dns si chiar si de Active Directory. Echipa noastra se va ocupa de tot.

De ce consideram ca suntem diferiti?

Chiar si cele mai populare firme care ofera servicii de administrare de servere lasa administrarea de zi cu zi clientului. Aceasta nu este o solutie buna deoarece duce la intreruperi si servere compromise. Echipa noastra este foarte bine instruita si urmeaza cele mai bune practici.

Beneficiile serviciilor de administrare servere dedicate

De ce sa nu iti doresti o chipa bine pregatita si cu ani de experienta sa iti preia povara administrarii serverului de pe umerii tai astfel incat tu sa te poti ocupa de activitatile care iti genereaza venituri? Totusi, daca esti un administrator de sistem instruit si doresti neaparat sa te ocupi de intreaga administrare, atunci poate ca nu. Trebuie insa sa te intrebi daca vrei sa fii tu acela care la ora 4 AM instaleaza update-uri.

Vezi oferta noua de servere dedicate HP ProLiant disponibile pe https://www.livehosting.ro/servere-dedicate-hp-proliant.aspx

No comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *